Over ons

KFC Twente > Over ons

KFC Twente is een jong dynamisch bedrijf binnen de fastfood branche. Wij streven ernaar om onze missie en visie te verwezenlijken in ons groeimodel. Op dit moment hebben wij 3 vestigingen met ongeveer 160 personeelsleden. KFC Twente heeft de ambitie om nog veel meer KFC restaurants te openen.

We vertrouwen in positieve intenties en geloven dat elke werknemer de potentie heeft om het verschil te maken. (zodat elke werknemer de mogelijkheid heeft om het beste uit zichzelf te halen.) We coachen en ondersteunen ieder werknemer om tot hun volledige capaciteit te kunnen groeien.

Gasten zijn het aller belangrijkst. Elke gast ziet het, voelt het, en weet het in elk restaurant.We zorgen ervoor dat we goede teams hebben om onze gasten een onvergetelijke ervaring te geven. Een excellente gastbeleving staat of valt met teamwork. We helpen elkaar om meer te bereiken. “ we win together as a KFC family.”

Wij zijn een organisatie met een groot hart. Wij zetten ons in om World Food Program te steunen, Stichting kinderen van de Voedselbank en KiKa.

History

Vanaf 1930

Colonel Harland Sanders treedt op als gastheer en begint eten te bereiden voor zijn gasten. Het succes leidt ertoe dat hij zijn eigen motel met restaurant opent in Corbin (Kentucky, Amerika).

1952 - 1964

Colonel Harland Sanders begint zijn recept en bereidingswijze te verhuren. Na 12 jaar werken al 600 restaurants in Amerika en Canada volgens zijn zakelijke formule.

1972

De opening van de eerste KFC in Nederland aan de Bergweg in Rotterdam.

2015

Overname van KFC Hengelo ter uitbereiding van KFC Twente.

Tot 1952

Colonel Harland Sanders verfijnt zijn kookkunsten en ontwikkelt zijn beroemde en geheime mix van 11 kruiden en specereijen.

1964

Colonel Harland Sanders verkoopt zijn aandelen voor 2 miljoen euro, maar blijft zich inzetten voor het KFC-imperium.

2014

De opening van de eerste KFC aan de spaansland in Enschede Zuiderval.

2016

De opening van KFC aan de Kalanderstaat in Enschede Centrum.

X